Berging

 

autoslootautax

Berging en transport in de regio Ommen

Autax bij een verkeersongeval of pech onderweg

Wij slepen het voertuig na een verkeersongeval zo snel mogelijk af en brengen het voertuig na overleg met de bestuurder en/of de alarmcentrale naar een Schadehersteller, Garagebedrijf of privéadres. Dit doen wij op professionele wijze, zonder risico op bijkomende schade.

 

bergingcaravaanEventuele kosten

U hoeft zich geen zorgen te maken over hoogoplopende kosten. Uw verzekeraar betaalt het afslepen, ook als u WA verzekerd bent. Het laten bergen, afslepen en transporteren van uw voertuig kost u dus geen eigen risico of no-claim. Autax wikkelt alles rechtstreeks af met uw verzekeraar, zodat u zonder zorgen uw reis kunt vervolgen. Ook het eventuele vervangend vervoer  regelen wij voor u.

Ook het bergen, afslepen en transporteren van aanhangers, caravans, boottrailers e.d. die betrokken waren bij het ongeval zijn via het WA gedeelte van de verzekering van het trekkende voertuig verzekerd, ook hiervoor geld geen eigen risico of no-claim verlaging.

Pech onderweg? Wij helpen u graag weer op weg.
Bel 0529-452500!

helpdienst

Pechhulp / Reparaties onderweg

Onze hulpdienst beschikt over volledig uitgeruste servicewagens en vakbekwaam personeel. Wij zijn in staat om de meeste noodreparaties ter plaatse uit te voeren, waardoor u snel uw reis weer kunt vervolgen.

Mocht het toch niet mogelijk zijn om uw voertuig ter plekke te repareren, dan zorgen wij voor het afslepen van uw voertuig en voor vervangend vervoer of eventueel een taxi naar huis.

 

route mobiel

Route Mobiel

Ook de leden van Route Mobiel worden in de regio Ommen – Hardenberg
bij pech door Autax geholpen!

logoautax