Hier vermelden wij, onregelmatig, alle nieuwtjes binnen de AutaxGroep.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Twee nieuwe mannen binnen de Autax Gelederen.

Bij de afdeling berging en transport hebben wij versterking gekregen van onze Kevin. Wij zijn erg blij met hem. Ook de koeriersafdeling heeft een nieuwe chauffeur. Onze Chris. Zo kunnen beide afdelingen net iets meer doen dan voorheen. Een mooie uitbreiding. Voor meer informatie, kijk via het menu naar Wie zijn wij!

NIECK ARDESCH LEERMEESTER?

De Bergers Academie familie
groeit steeds verder uit!

Deze week weer een mooie nieuwe klant erbij. Vanaf vandaag mogen we Jan en Nieck Ardesch van Autax ook verwelkomen bij de Bergers Academie.
Wij wensen Nieck veel succes met het leermeesterschap van de opleiding lichte berging en Code95 trainingen (bron: bergersacademie).
—–

Twee nieuwe auto transporters op de weg!

NIEUWE COLLEGA’S

Erwin is de nieuwe aanwinst bij de koeriersafdeling en gaat zich bezig houden met alle werkzaamheden in de koerierstak. Meer in het speciaal de nachtdistributie. Welkom Erwin!

NIEUWE VOERTUIGEN KOERIERSTAK


Opnieuw een nieuwe Crafter bus en verlengde combo bij onze koerierstak i.v.m. de groei in het werk van deze divisie binnen de Autax-groep.

ONZE NIEUWE MONTEUR

Onze Richard is vanaf heden beschikbaar voor al uw autoreparaties en service, waarin hij erg goed opgeleid is en veel ervaring heeft.
Richard staat ook zijn mannetje bij de afdelingen, transport, pechhulp en onze koerierstak. Inmiddels is Richard druk binnen onze bergingsafdeling, en heeft daarvoor de benodigde papieren behaald. Een grote aanwinst voor het bedrijf en onze cliënten. NIEUWS 2022 – Onze Richard heeft zijn bergers papieren behaald en is ook betrokken bij deze divisie.